Markkinoiden laadukkaimmat koulutukset

Esteettinen sairaanhoitaja tekee kiehtovaa työtä. Esteettinen hoitotyö ei kuitenkaan ole virallinen erikoistumisala Suomessa toisin kuin monissa muissa maissa. Kun etsit laadukasta koulutusta ja kattavaa tukea koulutusten jälkeen, olet tervetullut Nordic Med Academy -koulutuskeskukseen.

Oikein ihana koulutus missä kunnolla pääsee tekemään!

(Palaute 12.5.2022)

Tiivis kokonaisuus, täyttä asiaa!
(Palaute 12.5.2022)

Kiitos eilisestä koulutuspäivästä!
Kädestä pitäen opetit, kiitos!

(Palaute 7.10.2020)

Miksi esteettinen lääketiede?

 • Ansaitse enemmän

  Esteettisten hoitojen suosio jatkaa kasvamistaan, eikä pistoshoitojen kysyntä ole koskaan ollut näin suurta. Maailmanlaajuisesti täyteainemarkkinoiden arvon arvioidaan lähes kaksinkertaistuvan vuoteen 2026 mennessä.

  Esteettisten hoitojen toimiala tarjoaa sinulle mahdollisuuden ansaita enemmän. Tavallisesti asiakas vierailee luonasi hoidosta riippuen 2–3 kertaa vuodessa. Pitkät asiakassuhteet mahdollistavat kestävän ja menestyvän liiketoiminnan rakentamisen.

 • Vaikuta omaan työaikaasi

  Kouluttautumalla esteettisten hoitojen ja medikaalisen ihonhoidon ammattilaiseksi saat vapauden valita, milloin otat vastaan asiakkaita ja milloin lomailet. Alalla voit työskennellä osa-aikaisena. Voit myös rakentaa toiminnasta mielenkiintoisen kokopäivätyön.

 • Kehitä taitojasi ja toteuta luovuuttasi

  Esteettinen lääketiede on tieteen ja taiteen kohtaamispaikka. Saat olla luova ja räätälöidä jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen, esteettisen lopputuloksen. Muutos, johon päästiin aiemmin leikkauksella, on nykypäivänä mahdollista saavuttaa nopealla, helpolla ja suhteellisen kivuttomalla injektiolla.

  Uusien taitojen ja hoitojen oppiminen on kiehtova matka, mutta ammattilaiselta edellytetään myös tiedon syventämistä ja jatkuvaa lisäkouluttautumista.

 • Vähennä painetta ja stressiä

  Terveydenhuollon ammattilaisten kokema paine voi kuormittaa kohtuuttomasti. Esteettisenä sairaanhoitajana työskentelet rauhallisessa työympäristössä ja hoidat vain yhtä asiakasta kerrallaan.

  Asiakaskohtaamiset ovat positiivisia: asiakas tulee luoksesi omasta halustaan eikä sairauden vuoksi.

Miksi Nordic Med Academy?

 • Alan johtavat kouluttajat

  Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet esteettisten hoitojen ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä.

  Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme.

 • Tehokkaat opetusmenetelmät

  Koulutusten sisällöt ja rakenne on suunniteltu moniammatillisessa tiimissä. Suunnittelutyöhön on käytetty runsaasti aikaa, ja keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta tehdäksemme koulutuksista entistä laadukkaampia.

  Pääpaino on aina hands-on-osuudella, jonka aikana jokainen kouluttautuva tekee toimenpiteitä kouluttajan johdolla. Pienet ryhmäkoot takaavat sen, että koulutukseen osallistuva saa rahalleen vastinetta. Koulutuspäivämme ovat tyypillisesti hyvin intensiivisiä – jopa vaativia – mutta myös erittäin antoisia.

 • Jatkuva tuki

  Tarjoamme koulutuksen käyneille jatkuvan tuen myös koulutuksen jälkeen. Haluamme olla tukenasi ja auttaa sinua kehittymään alan huippuammattilaiseksi. Skinboosters- ja täyteainekoulutustemme jälkeen lääkärimme toimivat vastuulääkäreinäsi. Vastuulääkäripalvelu itsessään on maksuton. Maksat vain, jos tarvitset apua esimerkiksi ongelmatilanteessa.

Koulutukset sairaanhoitajille

Henkilökunta ja osaaminen – PEUKKUJA!
(Palaute 30.5.2019)

BASIC Huulten täyteainehoidot (HANDS- ON)

BASIC HUULTEN TÄYTEAINEHOIDOT (HANDS- ON)

Osta koulutus

Kysy lisää!

Ellet löydä etsimääsi koulutusta, kysy lisää alla olevalla lomakkeella.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.