Markkinoiden laadukkaimmat koulutukset

Esteettinen lääketiede ei ole virallinen erikoistumisala Suomessa toisin kuin monissa muissa maissa. Alan koulutustarjonta on laadultaan kirjavaa.

Nordic Med Academy -koulutuskeskus panostaa laatuun ja suunnitelmallisuuteen. Tiimiimme kuuluu lääkäreitä, hammaslääkäreitä, sairaanhoitajia sekä koulutuksen ja markkinoinnin ammattilaisia.

”Hyvä ja hintansa väärti Botox-koulutus. Arvosana: 10.”
(Palaute 23.6.2021)

”Hyvä ja laaja Botox-koulutus. Kouluarvosana: 10.”
(Palaute 23.6.2021)

”Hyvä koulutus. Nyt täytyy sulatella ja jäsennellä saamaansa tietoa.”
(Palaute 23.6.2021)

”Päivä oli intensiivinen ja antoisa. Käytännön harjoittelua oli paljon. Se on hyvä.”
(Palaute 13.11.2020)

”Koulutus oli täynnä tietoa. Käytännön osuus oli hyvä ja paljon sai tehdä ja tekemiseen sai tukea.”
(Palaute 13.11.2020)

”Hyvä koulutus. Tiivis tietopaketti.”
(Palaute 13.11.2020)

Miksi esteettinen lääketiede?

 • Ansaitse enemmän

  Esteettisten hoitojen suosio jatkaa kasvamistaan, eikä pistoshoitojen kysyntä ole koskaan ollut näin suurta. Maailmanlaajuisesti täyteainemarkkinoiden arvon arvioidaan lähes kaksinkertaistuvan vuoteen 2026 mennessä.

  Esteettisen lääketieteen toimiala tarjoaa sinulle mahdollisuuden ansaita enemmän. Tavallisesti asiakas vierailee luonasi hoidosta riippuen 2–3 kertaa vuodessa. Pitkät asiakassuhteet mahdollistavat kestävän ja menestyvän liiketoiminnan rakentamisen.

 • Vaikuta omaan työaikaasi

  Kouluttautumalla esteettisen lääketieteen ammattilaiseksi saat vapauden valita, milloin otat vastaan asiakkaita ja milloin lomailet. Alalla voit työskennellä osa-aikaisena. Voit myös rakentaa toiminnasta mielenkiintoisen kokopäivätyön.

 • Kehitä taitojasi ja toteuta luovuuttasi

  Esteettinen lääketiede on tieteen ja taiteen kohtaamispaikka. Saat olla luova ja räätälöidä jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen, esteettisen lopputuloksen. Muutos, johon päästiin aiemmin leikkauksella, on nykypäivänä mahdollista saada nopealla, helpolla ja suhteellisen kivuttomalla injektiolla.

  Uusien taitojen ja hoitojen oppiminen on kiehtova matka, mutta ammattilaiselta edellytetään myös tiedon syventämistä ja jatkuvaa lisäkouluttautumista.

 • Vähennä stressiä

  Lääketieteen ammattilaisten kokema paine voi kuormittaa kohtuuttomasti. Esteettisenä lääkärinä työskentelet rauhallisessa työympäristössä ja hoidat vain yhtä asiakasta kerrallaan.

  Asiakaskohtaamiset ovat positiivisia: asiakas tulee luoksesi omasta halustaan eikä sairauden vuoksi.

Miksi Nordic Med Academy?

 • Alan johtavat kouluttajat

  Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet esteettisten hoitojen ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä.

  Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme.

 • Tehokkaat opetusmenetelmät

  Koulutusten sisällöt ja rakenne on suunniteltu moniammatillisessa tiimissä. Suunnittelutyöhön on käytetty runsaasti aikaa, ja keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta tehdäksemme koulutuksista entistä laadukkaampia.

  Pääpaino on aina hands-on-osuudella, jonka aikana jokainen kouluttautuva tekee toimenpiteitä aidoille asiakkaille kouluttajan johdolla. Pienet ryhmäkoot takaavat sen, että koulutukseen osallistuva saa rahalleen vastinetta.

Esteettisen lääketieteen koulutukset lääkäreille

Lääkärit ja hammaslääkärit ovat tervetulleita kaikkiin koulutuksiimme.

BASIC Huulten täyteainehoidot (HANDS- ON)

BASIC HUULTEN TÄYTEAINEHOIDOT (HANDS- ON)

Osta koulutus

Kysy lisää!

Ellet löydä etsimääsi koulutusta, kysy lisää alla olevalla lomakkeella.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.