fbpx

Markkinoiden laadukkaimmat koulutukset

”Injektiokoulutus takana ja into piukeena suunnittelen tulevaisuutta. Koulutus täytti odotukseni, kivasti suunniteltu ja perusteellinen. Kiitokset Anna-Sofialle ja Villelle opastuksesta ja kärsivällisyydestä.”

(Asiakaspalaute 20.9.2019)

Esteettinen lääketiede ei ole virallinen erikoistumisala Suomessa toisin kuin monissa muissa maissa. Alan koulutustarjonta on laadultaan kirjavaa.

Nordic Med Academy -koulutuskeskus panostaa laatuun ja suunnitelmallisuuteen. Tiimiimme kuuluu lääkäreitä, hammaslääkäreitä, sairaanhoitajia sekä koulutuksen ja markkinoinnin ammattilaisia.

Miksi esteettinen lääketiede?

 • Ansaitse enemmän

  Esteettisten hoitojen suosio jatkaa kasvamistaan, eikä pistoshoitojen kysyntä ole koskaan ollut näin suurta. Maailmanlaajuisesti täyteainemarkkinoiden arvon arvioidaan lähes kaksinkertaistuvan vuoteen 2026 mennessä.

  Esteettisen lääketieteen toimiala tarjoaa sinulle mahdollisuuden ansaita enemmän. Tavallisesti asiakas vierailee luonasi hoidosta riippuen 2–3 kertaa vuodessa. Pitkät asiakassuhteet mahdollistavat kestävän ja menestyvän liiketoiminnan rakentamisen.

 • Vaikuta omaan työaikaasi

  Kouluttautumalla esteettisen lääketieteen ammattilaiseksi saat vapauden valita, milloin otat vastaan asiakkaita ja milloin lomailet. Alalla voit työskennellä osa-aikaisena. Voit myös rakentaa toiminnasta mielenkiintoisen kokopäivätyön.

 • Kehitä taitojasi ja toteuta luovuuttasi

  Esteettinen lääketiede on tieteen ja taiteen kohtaamispaikka. Saat olla luova ja räätälöidä jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen, esteettisen lopputuloksen. Muutos, johon päästiin aiemmin leikkauksella, on nykypäivänä mahdollista saada nopealla, helpolla ja suhteellisen kivuttomalla injektiolla.

  Uusien taitojen ja hoitojen oppiminen on kiehtova matka, mutta ammattilaiselta edellytetään myös tiedon syventämistä ja jatkuvaa lisäkouluttautumista.

 • Vähennä stressiä

  Lääketieteen ammattilaisten kokema paine voi kuormittaa kohtuuttomasti. Esteettisenä lääkärinä työskentelet rauhallisessa työympäristössä ja hoidat vain yhtä asiakasta kerrallaan.

  Asiakaskohtaamiset ovat positiivisia: asiakas tulee luoksesi omasta halustaan eikä sairauden vuoksi.

Miksi Nordic Med Academy?

 • Alan johtavat kouluttajat

  Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet esteettisten hoitojen ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä.

  Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme.

 • Tehokkaat opetusmenetelmät

  Koulutusten sisällöt ja rakenne on suunniteltu moniammatillisessa tiimissä. Suunnittelutyöhön on käytetty runsaasti aikaa, ja keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta tehdäksemme koulutuksista entistä laadukkaampia.

  Pääpaino on aina hands-on-osuudella, jonka aikana jokainen kouluttautuva tekee toimenpiteitä aidoille asiakkaille kouluttajan johdolla. Pienet ryhmäkoot takaavat sen, että koulutukseen osallistuva saa rahalleen vastinetta.

 • Jatkuva tuki

  Tarjoamme koulutuksen käyneille jatkuvan tuen myös koulutuksen jälkeen. Haluamme olla tukenasi ja auttaa sinua kehittymään alan huippuammattilaiseksi. Tarvittaessa voit tehdä kanssamme myös maltillisesti hinnoitellun vastuulääkärisopimuksen. Tällöin tukenasi toimii moniammatillinen tiimi, jolla on vuosien kokemus esteettisistä hoidoista.

  Meiltä saat myös kaikki hoidossa tarvittavat lomakkeet, kuten esitietolomakkeen, potilaskortin ja kotihoito-ohjeet sekä sähköistä markkinointimateriaalia.

 • Liiketoiminta- ja markkinointiosaaminen

  Tarjoamme myös räätälöityjä BUSINESS-koulutuspäiviä, joissa perehdytään brändityöhön, monikanavaiseen markkinointiin, valokuvaukseen ja sosiaalisen median tärkeimpiin mainontatyökaluihin.

Esteettisen lääketieteen koulutukset lääkäreille

Lääkärit ja hammaslääkärit ovat tervetulleita kaikkiin koulutuksiimme.

Ala- ja keskikasvojen mesolanka­hoidot

Keski- ja alakasvojen mesolankahoidot – BASIC-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Huulten muotoilun erikois­tekniikat

Huulten muotoilun erikoistekniikat – ADVANCED-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

PRP-hoidot

PRP-hoidot – BASIC-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Huulten täyteaine­hoidot

Huulten täyteainehoidot – BASIC-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Vartalon mesolanka­hoidot

Vartalon mesolankahoidot – ADVANCED-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Ala- ja keskikasvojen mesolanka­hoidot

Keski- ja alakasvojen mesolankahoidot – BASIC-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

PRP-hoidot

PRP-hoidot – BASIC-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Lankakohotus väkälangoilla

Vartalon mesolankahoidot – ADVANCED-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä!

Ellet löydä etsimääsi koulutusta, kysy lisää.
Järjestämme jatkuvasti ryhmäkoulutusten lisäksi myös räätälöityjä yksityiskoulutuksia ja pienryhmäpäiviä.

Kysy lisää myös workshop-päivistä, mikäli tahdot lisätukea erilaisten tekniikoiden haltuunotossa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

error: Content is protected !!