fbpx

Täyteainekoulutus

Terveydenhuollon ammattilainen, etsitkö luotettavaa ja laadukasta täyteainekoulutusta? Nordic Med Academy järjestää eritasoisia täyteainekoulutuksia. Meiltä löydät juuri itsellesi sopivan koulutuksen, olitpa vasta-alkaja tai jo pitkään alalla työskennellyt injektiohoitaja.

Täyteainehoitojen suosio kasvaa Suomessa, ja esteettisen lääketieteen ala kaipaa lisää hyvin koulutettuja ammattilaisia. Täyteainekoulutus on yleensä ensimmäinen esteettisen lääketieteen koulutus, johon terveydenhuollon ammattilainen hakeutuu siirtyessään tekemään esteettisiä hoitoja.

Täyteainehoidot vaativat tekijältään paljon. Hoidon tekijän tulee ymmärtää paljon sekä kasvojen anatomiasta että erilaisista injektiotekniikoista. Nordic Med Academy tarjoaa laadukkaita, perusteellisia BASIC-koulutuksia aloitteleville täyteainehoitajille. Syventäviä jatkokoulutuksia puolestaan löydät ADVANCED-tason kokonaisuuksista.

Kouluttajat

Ville Männistö

Ville Männistö on hammaslääketieteen lisensiaatti ja erikoistuva suu- ja leukakirurgi. Hän tekee monipuolisesti työtä hammaslääkärinä ja esteettisten toimenpiteiden asiantuntijana.

”Kävin hammaslääkäri Männistön yksityisopetuksessa, ja tuntui, että injektiohoitojen uusi maailma aukeni minulle koulutuksen myötä. Sain ahaa-elämyksen.”
(Palaute 16.7.2019)

Lue lisää

Anna-Sofia Waltari

Anna-Sofia Waltari on esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Kouluttajana hän on perusteellinen ja erittäin pidetty.

”Olen tyytyväinen koulutuksen antiin. Kiitokset Anna-Sofia Waltarille valaisevista ohjeista!” (Palaute 26.2.2019)

Lue lisää

Soslan Kusrati

Lääketieteen lisensiaatti Soslan Kusrati toimii yksityiskouluttajana ja vastuulääkäritiimin jäsenenä.

”Soslan on rauhallinen ja selkeästi etenevä kouluttaja.”
(Palaute 1.11.2018)

Lue lisää

Miksi täyteaine­koulutus?

 • Kysyntä kasvaa koko ajan

  Täyteainehoitojen, esimerkiksi huulten täyttöjen, kysyntä kasvaa jatkuvasti. Maailmanlaajuisesti täyteainehoitojen määrän arvioidaan lähes kaksinkertaistuvan vuoteen 2026 mennessä.

  Kouluttautumalla täyteainehoitojen tekijäksi pääset mukaan jatkuvasti kasvavaan liiketoimintaan.

 • Täyteainehoidot vaativat ammattiosaamista

  Täyteainehoidot ovat oikein tehtynä turvallisia toimenpiteitä. Niihin liittyy kuitenkin riskejä. Asianmukaisen koulutuksen saanut terveydenhuollon ammattihenkilö pystyy hallitsemaan toimenpiteisiin liittyviä riskejä.

  Ala kaipaa lisää vastuuntuntoisia, motivoituneita ja kouluttautuneita terveydenhuollon ammattilaisia: sairaanhoitajia, lääkäreitä ja muita terveydenhuollon laillistettuja ammattihenkilöitä.

 • Täyteainehoitojen kiehtova maailma

  Täyteainehoitojen maailma on kiehtova ja mielenkiintoinen. Oikein ja ammattitaitoisesti tehdyillä toimenpiteillä voidaan kohottaa ihmisten elämänlaatua. Alalle kouluttautuva pääsee palvelemaan hyvinvoinnista ja kauneudesta kiinnostuneita asiakkaita.

  Ala tarjoaa vastapainoa esimerkiksi perusterveydenhuollossa työskentelevälle. Merkittävä osa täyteainekoulutuksemme käyneistä on siirtynyt esteettisten hoitojen alalle kokopäivätoimisesti. Sinä päätät koulutuksen päätyttyä, missä laajuudessa täyteainehoidot omaan ammatilliseen toimintaasi kuuluvat.

Miksi Nordic Med Academy?

 • Alan johtavat kouluttajat

  Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet esteettisten hoitojen ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä.

  Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme.

 • Yksilöllinen opetus

  Täyteainekoulutuksissamme pääpaino on aina hands-on-osuudella, jonka aikana jokainen kouluttautuva tekee toimenpiteitä kouluttajan johdolla. Pienet ryhmäkoot takaavat sen, että koulutukseen osallistuva saa rahalleen vastinetta.

  Tarjoamme myös maltillisesti hinnoiteltua yksityiskoulutuksia sekä räätälöityjä ryhmäkoulutuksia.

  Koulutuspäivämme ovat tyypillisesti intensiivisiä ja jopa vaativia mutta myös erittäin antoisia.

 • Jatkuva tuki

  Tarjoamme koulutuksen käyneille jatkuvan tuen myös koulutuksen jälkeen. Haluamme olla tukenasi ja auttaa sinua kehittymään alan huippuammattilaiseksi.

  Vastuulääkäripalvelumme on erittäin suosittu palvelu. Saat sen koulutuksen jälkeen yhden kuukauden ajaksi ilman veloitusta. Taustatukenasi toimii moniammatillinen tiimi, jolla on vuosien kokemus esteettisistä hoidoista. Vastuulääkäripalvelu auttaa, jos sinulla on jokin ongelma tai et ole varma, voiko asiakkaalle tehdä hoitoa esimerkiksi sairauden tai lääkityksen takia. Kysy palvelusta lisää sähköpostitse

  Meiltä saat myös kaikki hoidossa tarvittavat lomakkeet, kuten esitietolomakkeen, potilaskortin ja kotihoito-ohjeet sekä sähköistä markkinointimateriaalia.

Huulten muotoilun erikois­tekniikat

Huulten muotoilun erikoistekniikat – ADVANCED-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Huulten täyteaine­hoidot

Huulten täyteainehoidot – BASIC-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus
 • Seuraava keskikasvojen täyteainekoulutus (BASIC) järjestetään lokakuussa. Tarkat aikataulut ilmoitetaan tällä sivulla mahdollisimman pian.
 • Seuraava alakasvojen täyteainekoulutus (ADVANCED) järjestetään joulukuussa. Tarkat aikataulut ilmoitetaan tällä sivulla mahdollisimman pian.
 • Kysy lisää:

Usein esitetyt kysymykset

Täyteainekoulutus – Nordic Med Academy

Järjestämme täyteainekoulutuksia sekä vasta-alkajille että alalla jo toimineille täyteainehoitojen tekijöille.

 • BASIC-tason täyteainekoulutuksissa käydään läpi seuraavia asioita:
  • Huulten muotoilu, täyttö ja syväkosteutus
  • Keskikasvojen täyteainehoidot
 • ADVANCED-tason täyteainekoulutukset ovat jatko-opintoja, ja niissä opiskellaan seuraavia:
  • Huulten muotoilun ja täytön erikoistekniikat
  • Alakasvojen täyteainehoidot

Kaikki täyteainekoulutuksemme on suunnattu terveydenhuollon laillistetuille ammattihenkilöille: lääkäreille, sairaanhoitajille sekä muille korkeakoulututkinnon suorittaneille ammattilaisille.

Alan ammattikorkeakouluopiskelija saa osallistua täyteainekoulutukseen sen jälkeen, kun hän on suorittanut 2/3 korkeakouluopinnoistaan.

Myös neljän vuoden opinnot suorittanut lääketieteen/hammaslääketieteen opiskelija voi osallistua koulutukseen.

Täyteainekoulutus on koko päivän mittainen kokonaisuus. Se alkaa noin kahden tunnin mittaisella luento-osuudella ja jatkuu hands-on-osuudella (noin viisi tuntia).

Koulutuksen sisältö:

 • Laaja tekniikkaharjoittelu
 • Perustietoa täyteaineista ja hyaluronihaposta (BASIC-taso)
 • Syventävää tietoa erityyppisistä täyteaineista (ADVANCED-taso)
 • Asiakkaan valinta
 • Konsultaatio
 • Asiakkaan odotukset vs saavutettavissa oleva lopputulos
 • Anatomia
 • Vasta-aiheet
 • Jälkihoito
 • Hinnoittelu
 • Turvallisuus
 • Kaikki ryhmämuotoiset täyteainekoulutukset maksavat 849 € (+ alv 24 %).
 • Yksityiskoulutusten hinnoista voit kysyä lisää sähköpostitse: info@nordicmedacademy.fi

Kaikki koulutuksemme maksetaan verkossa. Verkkokaupan maksutapoja ovat nämä:

 • verkkopankkimaksu
 • korttimaksu
 • MobilePay
 • Collector-lasku
 • Collector-osamaksu
 • Jousto-lasku
 • Jousto-osamaksu

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä kysymyksesi meille tämän lomakkeen avulla. Vastaamme kolmen työpäivän kuluessa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot ovat erinomainen ratkaisu ikääntymismuutosten korjaamiseen, piirteiden muotoiluun ja yksittäisten kasvonosien korostamiseen.

Suurin osa täyteainehoidoista tehdään synteettisillä, ei-eläinperäisillä hyaluronihappovalmisteilla. Hyaluronihappoa on täyteainehoidoissa käytetty yli 20 vuoden ajan. Kemialliselta koostumukseltaan synteettinen hyaluronihappo muistuttaa lähes täysin elimistön omaa hyaluronihappoa.  Allergiset reaktiot ja komplikaatiot ovat harvinaisia, kun tuote on tutkittu ja turvallinen ja kun tuotetta käyttää koulutettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus

Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus ovat tällä hetkellä suosituimpia esteettisiä hoitoja. Asiakkaina ovat pääsääntöisesti sekä nuoret naiset että vanhemmat naiset, jotka toivovat luonnollisia, kauniita lopputuloksia. 

Oli kyse sitten pienestä täyteläisyyden lisäämisestä tai huulten koon kasvattamisesta, ei lopputulos näytä yliampuvalta tai epäluonnolliselta, kun hoito tehdään turvallisesti, vaihe kerrallaan laadukkailla täyteaineilla.

Huulten täyttö on vaativaa ja pikkutarkkaa työtä, joka vaatii hyvää esteettistä silmää. Jokaisen asiakkaan huulet ovat erilaiset, ja usein tarvitaan useiden erilaisten tekniikoiden hallitsemista, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Kokenut täyteainehoitaja hallitsee useita erilaisia huultentäyttötekniikoita, joita yhdistelemällä päästään kauniin luonnolliseen ja pehmeän täytealäiseen lopputulokseen. Huulet saavat olla näyttävätkin, mutta kuitenkin luonnolliset. Tämä vaatii tekijältä tarkkaa osaamista ja harjoittelua. 

Erikoistekniikkakoulutuksessa harjoitellaan kanyylin käyttöä huulten täytössä, mikä takaa kivuttoman hoidon, josta toipuminenkin on nopeampaa. Kanyyli ei aiheuta niin paljon mustelmia ja turvotusta, kuin neulan kanssa tehty täyttö.

Erikoistekniikkakoulutuksessa voit opetella myös supersuositun Russian Lips -tekniikan, jolla saadaan huulten punaosaa käännettyä esille ja korostettua amorinkaarta. 

Keskikasvojen muotoilu täyteaineilla

Täyteaineet sopivat erinomaisesti keskikasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Usein keskikasvojen aluetta muotoillaan ja kohotetaan kaksivaiheisesti. Aluksi ryhdistetään ja kohotetaan kevyesti poskia. Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut tasoittuvat jonkin verran. Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, niihin voidaan myös tarvittaessa laittaa täyteainetta joko samalla vastaanottokäynnillä tai esimerkiksi kuukauden kuluttua poskipäiden täytöstä. 

Nuoremmat asiakkaat toivovat poskipäiden täytöltä contour-efektiä kasvoille, ja poskipäiden täytöstä onkin nopeasti tullut yksi nuorten asiakkaiden suosituimmista täyteainehoidoista. Vanhemmat asiakkaat toivovat taas ikääntymismuutosten korjaamista, jolloin kasvoille palautetaan nuorekkuutta ja täyteläisyyttä. Tarkoituksena ei ole tehdä yliampuvaa ilmettä kasvoille, vaan hienovaraista ja kaunista lopputulosta, jolla saadaan kasvoilta häivytettyä alakuloista, vihaista ja väsynyttä yleisilmettä.

Alakasvojen täyteainehoidot

Kudosten laskeutuminen näkyy leuan alueella alakasvojen neliömäisyytenä ja ns. hamsteripusseina. Tätä aluetta on mahdollista muotoilla ja kohottaa tarkalla, suunnitellulla täyteainehoidolla. Täyteainehoidot sopivat myös leuankärjen muotoiluun. Usein alueelle tehdään yhdistelmähoito, jossa leukaa rentoutetaan hiukan botuliinilla ja leuan kärjen muoto korjataan täyteaineella.

Nuoremmat asiakkaat toivovat leukalinjan täytöltä vahvaa contour-efektiä kasvoille, ja leukalinjan täyttö tuntuukin olevan todella suosittu hoito nuorten asiakkaiden keskuudessa. Vanhemmat asiakkaat toivovat taas ikääntymismuutosten korjaamista, jolloin kasvoille palautetaan nuorekkuutta ja täyteläisyyttä. Tarkoituksena ei ole tehdä yliampuvaa ilmettä kasvoille, vaan hienovaraista ja kaunista lopputulosta, jolla saadaan kasvoilta häivytettyä alakuloista, vihaista ja väsynyttä yleisilmettä.

Jos haluat tarjota asiakkaillesi vielä monipuolisemmin esteettisiä hoitoja, suosittelemme alakasvojen täyteainehoitojen lisäksi kouluttautumaan esteettisiin Botox-hoitoihin ja mesolankahoitoihin. Monesti eri hoitoja yhdistelemällä päästään parhaisiin lopputuloksiin.

Nordic Med Academy -koulutuskeskuksen täyteainekoulutukset

Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet esteettisten hoitojen ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä. Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme. 

Tarjoamme koulutuksen käyneille jatkuvan tuen myös koulutuksen jälkeen. Haluamme olla tukenasi ja auttaa sinua kehittymään alan huippuammattilaiseksi.

Vastuupalvelumme on erittäin suosittu palvelu, jossa taustatukenasi toimii moniammatillinen tiimi, jolla on vuosien kokemus esteettisistä hoidoista. Vastuupalvelu auttaa, jos sinulla on jokin ongelma tai et ole varma, voiko asiakkaalle tehdä hoitoa esimerkiksi sairauden tai lääkityksen takia. 

Lisäksi saat meiltä kaikki hoidossa tarvittavat lomakkeet, kuten esitietolomakkeen, potilaskortin ja kotihoito-ohjeet sekä sähköistä markkinointimateriaalia. 

Jotta voit tarjota asiakkaillesi turvallisia hoitoja, oikeanlainen, laadukas koulutus on tärkeää ennen hoitojen aloittamista. 

error: Content is protected !!