fbpx

PRP-koulutus

Terveydenhuollon ammattilainen, etsitkö luotettavaa ja laadukasta PRP-koulutusta? Olet tervetullut Nordic Med Academy -koulutuskeskukseen.

Esteettisten hoitojen suosio kasvaa Suomessa, ja esteettisen lääketieteen ala kaipaa lisää hyvin koulutettuja ammattilaisia.

PRP-hoito on Suomessa suosittu, koska siinä tehoaineina toimivat ihmisen omasta verestä kerätyt kasvutekijät. PRP-liuosta voidaan pitää luonnonmukaisena täyteaineena, joka ei sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia. Koska PRP-hoidolla voidaan pysäyttää hiustenlähtö sekä lisätä hiustenkasvua, hoito on suosittu myös miesten keskuudessa.

Kouluttajat

Anna-Sofia Waltari

Anna-Sofia Waltari on esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Kouluttajana hän on perusteellinen ja erittäin pidetty.

”Olen tyytyväinen koulutuksen antiin. Kiitokset Anna-Sofia Waltarille valaisevista ohjeista!” (Palaute 26.2.2019)

Lue lisää

Miksi PRP-koulutus?

 • Kysyntä kasvaa koko ajan

  Ihon ja hiuspohjan PRP-hoitoja tehdään vuosi vuodelta enemmän. Kysyntä kasvaa jatkuvasti.

  Pätevöitymällä PRP- eli vampyyrihoitojen tekijäksi pääset mukaan jatkuvasti kasvavaan liiketoimintaan.

 • PRP-hoidot vaativat ammattiosaamista

  PRP-hoidot ovat oikein tehtynä turvallisia toimenpiteitä. Niihin liittyy kuitenkin riskejä. Asianmukaisen koulutuksen saanut terveydenhuollon ammattihenkilö pystyy hallitsemaan toimenpiteisiin liittyvät riskit.

  Ala kaipaa lisää vastuuntuntoisia, motivoituneita ja kouluttautuneita terveydenhuollon ammattilaisia: sairaanhoitajia, lääkäreitä ja muita terveydenhuollon laillistettuja ammattihenkilöitä.

 • PRP-hoitojen monet mahdollisuudet

  Esteettisten hoitojen maailma on kiehtova ja mielenkiintoinen. Esimerkiksi PRP-hoitoja kehitetään jatkuvasti lisää, ja klassisen PRP-toimenpiteen rinnalle on tullut viime vuosien aikana paljon uusia sovelluksia perinteisestä PRP-toimenpiteestä. Silmänympärysihoa vaalentavat sarjahoidot ja hiuspohjaa elvyttävät hoitokokonaisuudet tunnetaan Suomessa jo erittäin hyvin.

  Esteettinen ala tarjoaa vastapainoa esimerkiksi perusterveydenhuollossa työskentelevälle. Osa PRP-koulutuksissa käyneistä asiakkaistamme on siirtynyt esteettisten hoitojen alalle jopa kokopäivätoimisesti.

  Sinä päätät koulutuksen päätyttyä, missä laajuudessa hoidot omaan ammatilliseen toimintaasi kuuluvat.

Miksi Nordic Med Academy?

 • Alan johtavat kouluttajat

  Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet esteettisten hoitojen ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä.

  Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme.

 • Yksilöllinen opetus

  Koulutuksissamme pääpaino on aina hands-on-osuudella, jonka aikana jokainen kouluttautuva tekee toimenpiteitä kouluttajan johdolla. Pienet ryhmäkoot takaavat sen, että koulutukseen osallistuva saa rahalleen vastinetta.

  Tarjoamme myös maltillisesti hinnoiteltuja yksityiskoulutuksia sekä räätälöityjä ryhmäkoulutuksia.

  Koulutuspäivämme ovat tyypillisesti intensiivisiä ja jopa vaativia mutta myös erittäin antoisia.

 • Jatkuva tuki

  Tarjoamme koulutuksen käyneille jatkuvan tuen myös koulutuksen jälkeen. Haluamme olla tukenasi ja auttaa sinua kehittymään alan huippuammattilaiseksi.

  Vastuulääkäripalvelumme on erittäin suosittu palvelu. Saat sen koulutuksen jälkeen yhden kuukauden ajaksi ilman veloitusta. Taustatukenasi toimii moniammatillinen tiimi, jolla on vuosien kokemus esteettisistä hoidoista. Vastuulääkäripalvelu auttaa, jos sinulla on jokin ongelma tai et ole varma, voiko asiakkaalle tehdä hoitoa esimerkiksi sairauden tai lääkityksen takia. Kysy palvelusta lisää sähköpostitse

  Meiltä saat myös kaikki hoidossa tarvittavat lomakkeet, kuten esitietolomakkeen, potilaskortin ja kotihoito-ohjeet sekä sähköistä markkinointimateriaalia.

PRP-hoidot

PRP-hoidot – BASIC-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

PRP-hoidot

PRP-hoidot – BASIC-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Usein esitetyt kysymykset

PRP-koulutus – Nordic Med Academy

Järjestämme PRP-koulutuksia muutaman kerran vuodessa.

Koulutuksissamme opit tekemään kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen sekä kämmenselkien ja hiuspohjan hoitoja runsasverihiutaleisella plasmalla eli PRP:llä.

Jos haluat erikoistua medikaalitason ihonhoitoon, hyödyt PRP-koulutuksen ohella myös mikroneulaus- ja mesoterapiakoulutuksestamme, jonka aikana harjoitellaan myös hiuspohjan hoitoja.

Kaikki PRP-koulutukset on suunnattu terveydenhuollon laillistetuille ammattihenkilöille: lääkäreille, sairaanhoitajille sekä muille korkeakoulututkinnon suorittaneille ammattilaisille.

Alan ammattikorkeakouluopiskelija saa osallistua täyteainekoulutukseen sen jälkeen, kun hän on suorittanut 2/3 korkeakouluopinnoistaan.

Myös neljän vuoden opinnot suorittanut lääketieteen/hammaslääketieteen opiskelija voi osallistua koulutukseen.

PRP-koulutus on koko päivän mittainen kokonaisuus. Se alkaa noin kahden tunnin mittaisella luento-osuudella ja jatkuu hands-on-osuudella (noin viisi tuntia).

Koulutuksen sisältö:

 • Laaja tekniikkaharjoittelu (aidot asiakkaat)
 • Perustietoa PRP-hoidosta
 • Asiakkaan valinta
 • Konsultaatio
 • Asiakkaan odotukset vs saavutettavissa oleva lopputulos
 • Anatomia
 • Kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen sekä kämmenselkien ja hiuspohjan hoito plasmalla
 • Vasta-aiheet
 • Jälkihoito
 • Hinnoittelu
 • Turvallisuus
 • Kaikki ryhmämuotoiset PRP-koulutukset maksavat 849 € (+ alv 24 %).
 • Yksityiskoulutusten ja räätälöityjen koulutuspäivien hinnoista voit kysyä lisää:

PRP-koulutus maksetaan verkossa. Verkkokaupan maksutapoja ovat nämä:

 • verkkopankkimaksu
 • korttimaksu
 • MobilePay
 • Collector-lasku
 • Collector-osamaksu
 • Jousto-lasku
 • Jousto-osamaksu

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä kysymyksesi meille tämän lomakkeen avulla. Vastaamme kolmen työpäivän kuluessa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

PRP-hoito eli vampyyrihoito

PRP-hoito tunnetaan myös nimillä vampyyrihoito ja plasmahoito. PRP-hoidossa käytetään asiakkaan omaa verta, ja hoidon teho perustuu luonnollisen plasman terapeuttisiin ominaisuuksiin.

Runsasverihiutaleinen plasma uudistaa ihokudosta sekä vetää voimakkaasti puoleensa elimistön omia kantasoluja stimuloiden luonnollisen kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon muodostusta.  Esteettisten hoitojen lisäksi PRP-plasmahoitoa käytetään laajasti myös lääketieteessä esimerkiksi erilaisten ihovaurioiden hoidossa.

Tehokas hoitomuoto

PRP-hoidon teho perustuu sekä ruiskutettavaan aineeseen että pistoksiin. Ihoon ruiskutettu runsasverihiutaleinen plasma kiihdyttää ihon omia uusiutumisprosesseja ja saa ihon korjaamaan itse itseään. Toisaalta myös pistäminen stimuloi ihoa uudistumaan. Neulanpistot herättävät ihon fibroblastisolut tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Syntyvä kollageeni kiinteyttää ihoa sisältäpäin, samalla kun uusi elastiini palauttaa ihoon luonnollista kimmoisuutta.

PRP:tä (platelet rich plasma: runsasverihiutaleinen plasma) voidaan pitää maailman luonnollisimpana mesoterapialiuoksena. Koska se on erotettu ihmisen omasta verestä, yliherkkyysreaktiot ovat erittäin harvinaisia. Synteettisiin hyaluronihappovalmisteisiin verrattuna PRP on eräänlainen luomutuote.

PRP-hoito sopii kaikille ihotyypeille, kaikenvärisille ihoille ja kaikille etnisille ryhmille. Toimenpide voidaan tehdä milloin tahansa vuodenajasta riippumatta.

Hoidon vaikutus alkaa muutaman viikon päästä toimenpiteestä. Tulokset säilyvät hyvinä noin vuoden ajan. Yleensä näkyviä tuloksia saavutetaan 3–6 hoitokerran sarjahoidolla. Tällöin PRP-käsittelyt tehdään noin kuukauden välein.

Hiustenlähtö ja PRP-hoito

PRP-hoidon avulla voidaan hidastaa ja vähentää hiustenlähtöä. Joissakin tapauksissa hiustenlähtö pysähtyy täysin PRP-hoitosarjan myötä. Hiustensiirron yhteydessä PRP-sarjahoito on ehdottoman tarpeellinen. Verihiutalekylläisen plasman sisältämät kasvutekijät stimuloivat hiuspohjaa ja edistävät uusien, istutettujen hiusten hyvinvointia.

Nordic Med Academy -koulutuskeskuksen PRP-koulutukset

Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet esteettisten hoitojen ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä. Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme. 

Tarjoamme koulutuksen käyneille jatkuvan tuen myös koulutuksen jälkeen. Haluamme olla tukenasi ja auttaa sinua kehittymään alan huippuammattilaiseksi.

Vastuupalvelumme on erittäin suosittu palvelu, jossa taustatukenasi toimii moniammatillinen tiimi, jolla on vuosien kokemus esteettisistä hoidoista. Vastuupalvelu auttaa, jos sinulla on jokin ongelma tai et ole varma, voiko asiakkaalle tehdä hoitoa esimerkiksi sairauden tai lääkityksen takia. 

Lisäksi saat meiltä kaikki hoidossa tarvittavat lomakkeet, kuten esitietolomakkeen, potilaskortin ja kotihoito-ohjeet sekä sähköistä markkinointimateriaalia. 

Jotta voit tarjota asiakkaillesi turvallisia ja tehokkaita hoitoja, oikeanlainen, laadukas koulutus on tärkeää ennen hoitojen aloittamista. 

error: Content is protected !!