Mesolanka­koulutus

Esteettisten hoitojen suosio kasvaa Suomessa, ja esteettisen lääketieteen ala kaipaa lisää hyvin koulutettuja ammattilaisia. Suomalaiset ovat erityisen mieltyneitä mesolankahoitoihin, joiden lopputulos on selvä mutta kuitenkin hyvin luonnollinen.

Todella mielenkiintoinen ja antoisa koulutus. Kurssikaverit ihania ja yhteishenki syntyi heti alusta. Loistava kouluttaja Anna-Sofia. (Palaute 13.4.2022)

Kattava mesolankakoulutus. Sai kokemusta ja kädentaidot vahvistusta. Kouluarvosanaksi 10. (Palaute 13.4.2022)

Kouluttaja hallitsi hyvin asiansa, tavoite oli selkeä. Ajatusten vaihto muiden osallistujien kanssa oli antoisaa. Arvosana 9,5. (Palaute 13.4.2022)

Seuraavat mesolanka­koulutuksemme

Huom! Koulutukseen osallistuvalla tulee olla voimassa oleva potilasvakuutus.

Tällä hetkellä tämän kategorian koulutuksia ei ole saatavilla. Kysy tarkempia tietoja sähköpostitse tai puhelimitse.

Kouluttajat

Anna-Sofia Waltari

Anna-Sofia Waltari on esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Kouluttajana hän on perusteellinen ja erittäin pidetty.

”Olen tyytyväinen koulutuksen antiin. Kiitokset Anna-Sofia Waltarille valaisevista ohjeista!” (Palaute 26.2.2019)

Lue lisää

Miksi mesolanka­koulutus?

 • Kysyntä kasvaa koko ajan

  Mesolankahoitojen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Pätevöitymällä hoitojen tekijäksi pääset mukaan jatkuvasti kasvavaan liiketoimintaan.

 • Mesolankahoidot vaativat ammattiosaamista

  Mesolankahoidot ovat oikein tehtynä turvallisia toimenpiteitä. Niihin liittyy kuitenkin riskejä. Asianmukaisen koulutuksen saanut terveydenhuollon ammattihenkilö pystyy hallitsemaan toimenpiteisiin liittyviä riskejä.

  Ala kaipaa lisää vastuuntuntoisia, motivoituneita ja kouluttautuneita terveydenhuollon ammattilaisia: sairaanhoitajia, lääkäreitä ja muita terveydenhuollon laillistettuja ammattihenkilöitä.

 • Mesolankahoitojen lisääntyvät mahdollisuudet

  Esteettisten hoitojen maailma on kiehtova ja mielenkiintoinen. Uudenlaisia mesolankahoitoja kehitetään jatkuvasti, ja erilaisia mesolankojakin on kymmenittäin. Erityyppisiä lankoja käyttämällä voidaan tehdä ihmeitä sekä kasvojen että vartalon alueilla. Tulokset ovat kuitenkin aina hienovaraisen luonnollisia.

  Esteettinen ala tarjoaa vastapainoa esimerkiksi perusterveydenhuollossa työskentelevälle. Osa mesolankakoulutuksissa käyneistä asiakkaistamme on siirtynyt esteettisten hoitojen alalle jopa kokopäivätoimisesti.

  Sinä päätät koulutuksen päätyttyä, missä laajuudessa hoidot omaan ammatilliseen toimintaasi kuuluvat.

Miksi Nordic Med Academy?

 • Alan johtavat kouluttajat

  Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet esteettisten hoitojen ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä.

  Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme.

 • Yksilöllinen opetus

  Mesolankakoulutuksissamme pääpaino on aina hands-on-osuudella, jonka aikana jokainen kouluttautuva tekee toimenpiteitä kouluttajan johdolla. Pienet ryhmäkoot takaavat sen, että koulutukseen osallistuva saa rahalleen vastinetta.

  Tarjoamme myös maltillisesti hinnoiteltua yksityiskoulutuksia sekä räätälöityjä ryhmäkoulutuksia.

  Koulutuspäivämme ovat tyypillisesti intensiivisiä ja jopa vaativia mutta myös erittäin antoisia.

Usein esitetyt kysymykset

Mesolankakoulutus – Nordic Med Academy

Mesolankakoulutuksemme sopii erinomaisesti aloittelevalle tai jo hieman kokemusta omaavalle terveydenhuollon ammattilaiselle.

BASIC-tason koulutuksessa opit seuraavat mesolankahoidot:

 • Leukalinjan mesolankahoidot
 • Poskien mesolankahoidot
 • Suunympärysalueen mesolankahoidot
 • Kaulan ja dekoltee-alueen mesolankahoidot

Kaikki meso- ja väkälankakoulutuksemme on suunnattu terveydenhuollon laillistetuille ammattihenkilöille: lääkäreille, sairaanhoitajille sekä muille korkeakoulututkinnon suorittaneille ammattilaisille.

Koulutamme vain valmistuneita sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä.

Mesolankakoulutus on koko päivän mittainen kokonaisuus. Se alkaa noin tunnin mittaisella luento-osuudella ja jatkuu hands-on-osuudella, joka sisältää myös lounaan (noin viisi tuntia).

Koulutuksen sisältö:

 • Laaja tekniikkaharjoittelu (aidot asiakkaat)
 • Perustietoa mesolangoista
 • Asiakkaan valinta
 • Konsultaatio
 • Asiakkaan odotukset vs saavutettavissa oleva lopputulos
 • Anatomia
 • Vasta-aiheet
 • Jälkihoito
 • Hinnoittelu
 • Turvallisuus
 • 1299 e + alv (sis. koulutuksen, koulutusmateriaalit, koulutuksessa käytettävät tuotteet, aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvin)
 • Yksityiskoulutusten ja räätälöityjen koulutuspäivien hinnoista voit kysyä lisää:

Mesolankakoulutus maksetaan verkossa. Verkkokaupan maksutapoja ovat nämä:

 • verkkopankkimaksu
 • korttimaksu
 • MobilePay
 • Collector-lasku
 • Collector-osamaksu
 • Jousto-lasku
 • Jousto-osamaksu

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä kysymyksesi meille tämän lomakkeen avulla. Vastaamme kolmen työpäivän kuluessa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mesolankahoidot

Mesolangat ovat sulavia, ihon alle asetettavia lankoja, joiden avulla ihoa voidaan elvyttää ja kiinteyttää. Mesolankahoito on tehokas ja turvallinen esteettinen hoito, jonka avulla voidaan parantaa ihon laatua ja palauttaa kasvoille ja vartalon eri alueille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta.

Kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen mesolankahoidot

Suorat ja kierteiset mesolangat on tarkoitettu lähinnä ihon elvyttämiseen eli biorevitalisointiin. Ne kiihdyttävät hoitoalueen verenkiertoa. Ihon hapensaanti paranee, jolloin iho kirkastuu ja heleytyy. Kasvojen mesolankahoidossa käytetään tavallisesti noin 20-40 lankaa. Hoidon jälkeen turvotuksen laskettua iho näyttää aiempaa terveemmältä ja kasvojen ilme pirteämmältä.

Nordic Med Academy -koulutuskeskuksen mesolankakoulutukset

Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet esteettisten hoitojen ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä. Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme. 

Tarjoamme koulutuksen käyneille jatkuvan tuen myös koulutuksen jälkeen. Haluamme olla tukenasi ja auttaa sinua kehittymään alan huippuammattilaiseksi.

Vastuupalvelumme on erittäin suosittu palvelu, jossa taustatukenasi toimii moniammatillinen tiimi, jolla on vuosien kokemus esteettisistä hoidoista. Vastuupalvelu auttaa, jos sinulla on jokin ongelma tai et ole varma, voiko asiakkaalle tehdä hoitoa esimerkiksi sairauden tai lääkityksen takia. 

Lisäksi saat meiltä kaikki hoidossa tarvittavat lomakkeet, kuten esitietolomakkeen, potilaskortin ja kotihoito-ohjeet. 

Jotta voit tarjota asiakkaillesi turvallisia ja tehokkaita hoitoja, oikeanlainen, laadukas koulutus on tärkeää ennen hoitojen aloittamista.