fbpx

Mesolanka­koulutus

Terveydenhuollon ammattilainen, etsitkö luotettavaa ja laadukasta mesolankakoulutusta? Olet tervetullut Nordic Med Academy -koulutuskeskukseen.

Esteettisten hoitojen suosio kasvaa Suomessa, ja esteettisen lääketieteen ala kaipaa lisää hyvin koulutettuja ammattilaisia. Suomalaiset ovat erityisen mieltyneitä mesolanka- ja väkälankahoitoihin, joiden lopputulos on selvä mutta kuitenkin hyvin luonnollinen. Hoitoja tehdään eniten kasvoille, mutta myös vartalon mesolankahoitoja kuluttajat hakevat nykyisin entistä enemmän.

Mesolankahoidot vaativat tekijältään osaamista. Hoidon tekijän tulee ymmärtää paljon sekä kasvojen anatomiasta että erilaisista tekniikoista. Nordic Med Academy tarjoaa laadukkaita, perusteellisia BASIC-koulutuksia aloitteleville mesolankahoitajille. Syventäviä jatkokoulutuksia puolestaan löydät ADVANCED-tason kokonaisuuksista.

Kouluttajat

Anna-Sofia Waltari

Anna-Sofia Waltari on esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Kouluttajana hän on perusteellinen ja erittäin pidetty.

”Olen tyytyväinen koulutuksen antiin. Kiitokset Anna-Sofia Waltarille valaisevista ohjeista!” (Palaute 26.2.2019)

Lue lisää

Miksi mesolanka­koulutus?

 • Kysyntä kasvaa koko ajan

  Meso- ja väkälankahoitojen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Pätevöitymällä hoitojen tekijäksi pääset mukaan jatkuvasti kasvavaan liiketoimintaan.

 • Mesolankahoidot vaativat ammattiosaamista

  Meso- ja väkälankahoidot ovat oikein tehtynä turvallisia toimenpiteitä. Niihin liittyy kuitenkin riskejä. Asianmukaisen koulutuksen saanut terveydenhuollon ammattihenkilö pystyy hallitsemaan toimenpiteisiin liittyviä riskejä.

  Ala kaipaa lisää vastuuntuntoisia, motivoituneita ja kouluttautuneita terveydenhuollon ammattilaisia: sairaanhoitajia, lääkäreitä ja muita terveydenhuollon laillistettuja ammattihenkilöitä.

 • Mesolankahoitojen lisääntyvät mahdollisuudet

  Esteettisten hoitojen maailma on kiehtova ja mielenkiintoinen. Uudenlaisia mesolankahoitoja kehitetään jatkuvasti, ja erilaisia mesolankojakin on kymmenittäin. Erityyppisiä lankoja käyttämällä voidaan tehdä ihmeitä sekä kasvojen että vartalon alueilla. Tulokset ovat kuitenkin aina hienovaraisen luonnollisia.

  Esteettinen ala tarjoaa vastapainoa esimerkiksi perusterveydenhuollossa työskentelevälle. Osa mesolankakoulutuksissa käyneistä asiakkaistamme on siirtynyt esteettisten hoitojen alalle jopa kokopäivätoimisesti.

  Sinä päätät koulutuksen päätyttyä, missä laajuudessa hoidot omaan ammatilliseen toimintaasi kuuluvat.

Miksi Nordic Med Academy?

 • Alan johtavat kouluttajat

  Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet esteettisten hoitojen ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä.

  Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme.

 • Yksilöllinen opetus

  Meso- ja väkälankakoulutuksissamme pääpaino on aina hands-on-osuudella, jonka aikana jokainen kouluttautuva tekee toimenpiteitä kouluttajan johdolla. Pienet ryhmäkoot takaavat sen, että koulutukseen osallistuva saa rahalleen vastinetta.

  Tarjoamme myös maltillisesti hinnoiteltua yksityiskoulutuksia sekä räätälöityjä ryhmäkoulutuksia.

  Koulutuspäivämme ovat tyypillisesti intensiivisiä ja jopa vaativia mutta myös erittäin antoisia.

 • Jatkuva tuki

  Tarjoamme koulutuksen käyneille jatkuvan tuen myös koulutuksen jälkeen. Haluamme olla tukenasi ja auttaa sinua kehittymään alan huippuammattilaiseksi.

  Vastuulääkäripalvelumme on erittäin suosittu palvelu. Saat sen koulutuksen jälkeen yhden kuukauden ajaksi ilman veloitusta. Taustatukenasi toimii moniammatillinen tiimi, jolla on vuosien kokemus esteettisistä hoidoista. Vastuulääkäripalvelu auttaa, jos sinulla on jokin ongelma tai et ole varma, voiko asiakkaalle tehdä hoitoa esimerkiksi sairauden tai lääkityksen takia. Kysy palvelusta lisää sähköpostitse

  Meiltä saat myös kaikki hoidossa tarvittavat lomakkeet, kuten esitietolomakkeen, potilaskortin ja kotihoito-ohjeet sekä sähköistä markkinointimateriaalia.

Ala- ja keskikasvojen mesolanka­hoidot

Keski- ja alakasvojen mesolankahoidot – BASIC-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Vartalon mesolanka­hoidot

Vartalon mesolankahoidot – ADVANCED-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Ala- ja keskikasvojen mesolanka­hoidot

Keski- ja alakasvojen mesolankahoidot – BASIC-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Lankakohotus väkälangoilla

Vartalon mesolankahoidot – ADVANCED-tason koulutus terveydenhuollon toimijoille.

Osta koulutus

Usein esitetyt kysymykset

Mesolankakoulutus – Nordic Med Academy

Järjestämme koulutuksia sekä vasta-alkajille että alalla jo toimineille mesolankahoitojen tekijöille.

 • BASIC-tason koulutuksessa opit seuraavat mesolankahoidot:
  • Leukalinjan mesolankahoidot
  • Poskien mesolankahoidot
  • Suun ympärillä olevan alueen mesolankahoidot
 • ADVANCED-tason mesolankakoulutuksessa opit seuraavia:
  • Kaulan ja dekoltee-alueen mesolankahoidot
  • Vatsan alueen mesolankahoidot
  • Polvien ja olkavarsien (”allit”) mesolankahoidot
 • ADVANCED-tason väkälankakoulutuksessa opit seuraavia:
  • Alakasvojen kohotus väkälangoilla
  • Keskikasvojen kohotus väkälangoilla
  • Mesolankojen ja väkälankojen yhdistelmähoidot

Kaikki meso- ja väkälankakoulutuksemme on suunnattu terveydenhuollon laillistetuille ammattihenkilöille: lääkäreille, sairaanhoitajille sekä muille korkeakoulututkinnon suorittaneille ammattilaisille.

Alan ammattikorkeakouluopiskelija saa osallistua täyteainekoulutukseen sen jälkeen, kun hän on suorittanut 2/3 korkeakouluopinnoistaan.

Myös neljän vuoden opinnot suorittanut lääketieteen/hammaslääketieteen opiskelija voi osallistua koulutukseen.

Mesolankakoulutus on koko päivän mittainen kokonaisuus. Se alkaa noin kahden tunnin mittaisella luento-osuudella ja jatkuu hands-on-osuudella (noin viisi tuntia).

Koulutuksen sisältö:

 • Laaja tekniikkaharjoittelu (aidot asiakkaat)
 • Perustietoa mesolangoista
 • Asiakkaan valinta
 • Konsultaatio
 • Asiakkaan odotukset vs saavutettavissa oleva lopputulos
 • Anatomia
 • Vasta-aiheet
 • Jälkihoito
 • Hinnoittelu
 • Turvallisuus
 • Kaikki ryhmämuotoiset mesolanka- ja väkälankakoulutukset maksavat 849 € (+ alv 24 %).
 • Yksityiskoulutusten ja räätälöityjen koulutuspäivien hinnoista voit kysyä lisää:

Mesolankakoulutus maksetaan verkossa. Verkkokaupan maksutapoja ovat nämä:

 • verkkopankkimaksu
 • korttimaksu
 • MobilePay
 • Collector-lasku
 • Collector-osamaksu
 • Jousto-lasku
 • Jousto-osamaksu

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä kysymyksesi meille tämän lomakkeen avulla. Vastaamme kolmen työpäivän kuluessa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mesolankahoidot

Mesolangat ovat sulavia, ihon alle asetettavia lankoja, joiden avulla ihoa voidaan elvyttää ja kiinteyttää. Mesolankahoito on tehokas ja turvallinen esteettinen hoito, jonka avulla voidaan parantaa ihon laatua ja palauttaa kasvoille ja vartalon eri alueille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta.

Lankakohotus on erinomainen ratkaisu laskeutuneille piirteille. Cog-langat eli väkälangat ovat eräänlaisia kiristyslankoja, joissa on pieniä väkäsiä. Näillä langoilla voidaan kohottaa veltostuneita piirteitä kasvoilla. Langoissa olevat väkäset kiinnittyvät kudokseen ja kun langat kiristetään, kudokset nousevat yhdessä lankojen kanssa.

Kasvojen ja vartalon mesolankahoidot

Suorat ja kierteiset mesolangat on tarkoitettu lähinnä ihon elvyttämiseen eli biorevitalisointiin. Ne kiihdyttävät hoitoalueen verenkiertoa. Ihon hapensaanti paranee, jolloin iho kirkastuu ja heleytyy. Kasvojen mesolankahoidossa käytetään tavallisesti noin 20-30 lankaa. Vartaloa hoidettaessa lankoja käytetään keskimäärin 20–50. Hoidon jälkeen turvotuksen laskettua iho näyttää aiempaa terveemmältä ja kasvojen ilme pirteämmältä.

Mesolangoilla tehty toimenpide vaikuttaa hoitoalueella myös dermiksen fibroblastisoluihin. Fibroblastisolujen toiminta kiihtyy mesolankahoidon vaikutuksesta. Aktivoituneet fibroblastit alkavat tuottaa uutta kollageenia ja elastiinia. Näin syntyvä kollageeni- ja elastiiniverkosto parantaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sisältäpäin.

Mesolangoilla on hyvin kevyt kohottava vaikutus, mutta laskeutuneiden piirteiden nostamiseen suorat langat eivät välttämättä ole paras valinta.

Cog- eli väkälangat

Väkälangat ovat tehokas vaihtoehto laskeutuneiden piirteiden kohottamiseen kasvoilla. Kyseesssä on vaativa tekniikka, joten osaamista mesolangoista pitää löytyä edeltävästi. Väkälankoja voi myös yhdistää mesolankahoitoon, jolloin saadaan sekä kohottava vaikutus että ihoa elvyttävä ja napakoittava vaikutus. 

Nordic Med Academy -koulutuskeskuksen mesolankakoulutukset

Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet esteettisten hoitojen ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä. Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme. 

Tarjoamme koulutuksen käyneille jatkuvan tuen myös koulutuksen jälkeen. Haluamme olla tukenasi ja auttaa sinua kehittymään alan huippuammattilaiseksi.

Vastuupalvelumme on erittäin suosittu palvelu, jossa taustatukenasi toimii moniammatillinen tiimi, jolla on vuosien kokemus esteettisistä hoidoista. Vastuupalvelu auttaa, jos sinulla on jokin ongelma tai et ole varma, voiko asiakkaalle tehdä hoitoa esimerkiksi sairauden tai lääkityksen takia. 

Lisäksi saat meiltä kaikki hoidossa tarvittavat lomakkeet, kuten esitietolomakkeen, potilaskortin ja kotihoito-ohjeet sekä sähköistä markkinointimateriaalia. 

Jotta voit tarjota asiakkaillesi turvallisia ja tehokkaita hoitoja, oikeanlainen, laadukas koulutus on tärkeää ennen hoitojen aloittamista. 

error: Content is protected !!