fbpx

Markkinoiden laadukkaimmat koulutukset

Tutkimukset osoittavat, että turvalliset ja tehokkaat kemialliset kuorinnat ovat kasvava trendi esteettisiä hoitoja tarjoavissa yrityksissä. Menestyvässä kauneushoitolassa esim. kemialliset kuorinnat ja dermaplaning voivat muodostaa jopa 25 % liikevaihdosta erinomaisilla katteilla. Kouluttautumalla meillä voit houkutella uutta asiakaskuntaa hoitolaasi ja tarjota vanhoille asiakkaille muita hoitoja tukevia vaihtoehtoja.

”Tulen ehdottomasti uudelleen, koin itseni niin tervetulleeksi ja sain todella laadukasta ja rauhallista opetusta.”

(Palaute 16.7.2019)

”Olen tyytyväinen koulutuksen antiin. Tilaisuus oli hyvin suunniteltu ja kaikki luvatut asiat käytiin perusteellisesti läpi. Kiitokset Anna-Sofia Waltarille valaisevista ohjeista!”

(Asiakaspalaute 26.2.2019)

Mitä tarjoamme kosmetologeille ja lähihoitajille?

 • Mikroneulaus- ja mesoterapiakoulutukset

  BEAUTY-koulutuksissamme pureudumme muun muassa mikroneulaus- ja mesoterapiahoitoihin. Koulutamme sinua tekemään toimenpiteitä kosmetologisiin hoitoihin sopivilla välineillä – turvallisesti.

 • Kemiallinen kuorinta ja dermaplaning

  Koulutuksissamme opit tekemään tehokkaita, nopeita kemiallisia kuorintoja kuorintaliuoksilla, jotka EU:n kosmetiikka-asetus luokittelee kosmetiikaksi. Asiakkaasi näkevät uudenlaisia tuloksia, ja sinä voit olla varma hoidon turvallisuudesta.

  Kaikkiin kuorintakoulutuksiimme sisältyy myös kattava kiireetön perehtyminen dermaplaning-hoitoon.

  Nämä toimenpiteet toimivat yhdessä erinomaisesti.

 • Yksityiskoulutukset

  Tarjoamme tällä sivustolla kuvattujen ryhmäkoulutuspäivien ohella myös räätälöityjä yksityiskoulutuksia ja pienryhmäpäiviä.

  Kysy lisää:

 • Liiketoiminta- ja markkinointikoulutus

  Tarjoamme myös räätälöityjä BUSINESS-koulutuspäiviä, joissa perehdytään brändityöhön, monikanavaiseen markkinointiin, valokuvaukseen ja sosiaalisen median tärkeimpiin mainontatyökaluihin.

Miksi Nordic Med Academy?

 • Alan johtavat kouluttajat

  Nordic Med Academy toimii Lääkärikeskus Nordic Med Span yhteydessä sekä Helsingissä että Tampereella. Kouluttajina toimivat kokeneet medikaalisen ihonhoidon ammattilaiset, jotka ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä.

  Kouluttajamme kouluttautuvat jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla tarjotakseen uusimman tiedon ja edistyksellisimmät hoidot asiakkaillemme.

 • Tehokkaat opetusmenetelmät

  Koulutusten sisällöt ja rakenne on suunniteltu moniammatillisessa tiimissä. Suunnittelutyöhön on käytetty runsaasti aikaa, ja keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta tehdäksemme koulutuksista entistä laadukkaampia.

  Pääpaino on aina hands-on-osuudella, jonka aikana jokainen kouluttautuva tekee toimenpiteitä kouluttajan johdolla. Pienet ryhmäkoot takaavat sen, että koulutukseen osallistuva saa rahalleen vastinetta. Koulutuspäivämme ovat tyypillisesti hyvin intensiivisiä – jopa vaativia – mutta myös erittäin antoisia.

 • Jatkuva tuki

  Tarjoamme koulutuksen käyneille jatkuvan tuen myös koulutuksen jälkeen. Haluamme olla tukenasi ja auttaa sinua kehittymään alan huippuammattilaiseksi.

  Vastuupalvelumme on erittäin suosittu palvelu. Taustatukenasi toimii moniammatillinen tiimi, jolla on vuosien kokemus esteettisistä hoidoista. Vastuupalvelu auttaa, jos sinulla on jokin ongelma tai et ole varma, voiko asiakkaalle tehdä hoitoa esimerkiksi sairauden tai lääkityksen takia. 

  Meiltä saat myös kaikki hoidossa tarvittavat lomakkeet, kuten esitietolomakkeen, asiakaskortin ja kotihoito-ohjeet sekä sähköistä markkinointimateriaalia.

Koulutukset kosmetologeille

Kosmetologit ovat tervetulleita kaikkiin BEAUTY-tason koulutuksiimme.

Mikroneulaus ja neulaton mesoterapia

Mesoterapia- ja mikroneulauskoulutus kauneusalan ja terveydenhuollon toimijoille Tampereella pe 6.11.2020. BEAUTY-taso.

Osta koulutus

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä!

Ellet löydä etsimääsi koulutusta, kysy lisää.
Järjestämme jatkuvasti ryhmäkoulutusten lisäksi myös räätälöityjä yksityiskoulutuksia ja pienryhmäpäiviä.

Kysy lisää myös workshop-päivistä, mikäli tahdot lisätukea erilaisten tekniikoiden haltuunotossa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

error: Content is protected !!